Podotherapie Fuit
Schaapweg 10c | 2285 SP Rijswijk | 070 - 394 58 84
Home  
   

Nota

Onze nota ontvangt u van UwNota.nl.

De betalingstermijn van 30 dagen is bindend; ook wanneer de zorgverzekeraar de nota nog niet aan u heeft vergoed.

Heeft u vragen over uw nota, neem dan contact op met de helpdesk van UwNota.nl; deze is bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer 0900-463 66 33 (€ 0,10 per minuut). U kunt ook terecht op www.uwnota.nl waar u uw notanummer in kunt vullen om vervolgens het menu te volgen. Indien u het notanummer niet (bij de hand) heeft, kunt u ook terecht in het menu door direct op “versturen” te klikken zónder een notanummer in te vullen!

Voor het aanvragen van een kopie van de originele nota kunt u bellen naar 0900-50 50 303 (€ 0,50 per gesprek) of kunt u terecht op de site van UwNota.nl!
Het notanummer is per e-mail bij (Sport)podotherapie L. Fuit op te vragen!

Wij verzoeken u nadrukkelijk om adreswijzigingen tijdig door te geven aan ons, UwNota.nl en uw zorgverzekeraar; u voorkomt hiermee onnodige administratie-, rente- en incassokosten.
(Sport)podotherapie L. Fuit heeft de vorderingen op u overgedragen (gecedeerd) aan Infomedics Factoring B.V. in Almere, handelend onder de naam UwNota.nl, welke overdracht door Infomedics Factoring B.V. is aanvaard. Hiervan is een akte opgemaakt als bedoeld in art. 3.94 BW.

Het verzorgen van nota’s is het vak van UwNota.nl. Laatstgenoemde neemt dat werk uit handen van ons, zodat wij meer tijd en aandacht hebben voor ú. Wij hanteren de betalingsvoorwaarden van UwNota.nl. Deze betalingsvoorwaarden vindt u op de achterzijde van de nota. Om ze nu direct te bekijken, kunt u hier klikken.
Daarnaast zijn de betalingsvoorwaarden ook beschikbaar in Engels, Turks en Marokkaans.