Podotherapie Fuit
Schaapweg 10c | 2285 SP Rijswijk | 070 - 394 58 84
Home  
   

Medewerkers (sport)podotherapie L. Fuit

LarsPodotherapeut Lars Fuit
Na de reguliere opleiding tot podotherapeut in 1994, is Lars in Amerika (Temple University), als eerste Nederlandse podotherapeut gespecialiseerd in sportpodotherapie. In 2012 heeft  Lars de door de SCAS erkende Post-Bacheloropleiding tot Sportpodotherapeut afgerond.

MyrettePodotherapeut Myrette van Houten 
Sinds april 2010 is Myrette werkzaam in de praktijk als podotherapeut. In 2014 heeft Myrette de door de SCAS erkende Post-Bacheloropleiding tot Sportpodotherapeut afgerond.

 

FannyAssistente Podotherapie Fanny Fuit
Fanny is sinds 2012 (parttime) werkzaam in de praktijk; In eerste instantie als vervangster tijdens verlof van Daniëlle en later als haar directe collega. Samen met Daniëlle zorgt zij voor de volledige administratie/facturatie voor de praktijk. Tevens zijn zij samen het aanspreekpunt voor alle praktijk gerichte vragen van leveranciers, collega’s en overige medewerkers van het gezondheidscentrum etc. alsmede alle speciale of nota gerelateerde vragen van patiënten.

MaaikeAssistente zoolaflevering Maaike Duijndam
Maaike is sinds december 2009 werkzaam in de praktijk als assistente op de maandag en de dinsdag. Patiënten kunnen bij haar terecht voor de zoolafhaal. Het op maat knippen en het passen van de zolen, het geven van schoenadvies en het passen van ortheses behoren tot haar werkzaamheden.

RonLabmedewerker Ron Wiemer
Ron is de labmedewerker van de praktijk. De gegevens van de patiënt worden door de podotherapeuten elektronisch naar het zolenlaboratorium verzonden. Vanaf dat moment begint het vervaardigingsproces van de zolen door de labmedewerker.

 

EllenGezondheidscentrumassistente Ellen Hayward
Ellen heeft als secretaresse en ondersteunend medewerkster bij de overheid gewerkt en is sinds mei 2004 werkzaam als centrumassistente bij Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk, tevens assistente van de praktijk (sport)podotherapie L. Fuit. Samen met Esther Witkamp bemant zij de receptie op afwisselende dagen. Zij behandelen al het telefoon en e-mailverkeer voor het maken van afspraken en overige vragen.

EstherGezondheidscentrumassistente Esther Witkamp
Esther is sinds februari 2010 werkzaam als centrumassistente in Gezondheidscentrum Nieuw Rijswijk. Hiervoor heeft zij gewerkt in diverse balie/administratief ondersteunende functies. Samen met Ellen Hayward bemant zij de receptie op afwisselende dagen. Zij behandelen al het telefoon en e-mailverkeer voor het maken van afspraken en overige vragen.

StagiairesStagiaires
In deze praktijk werken stagiaires. Tijdens het spreekuur werken zij zowel begeleid als zelfstandig; altijd onder supervisie van de podotherapeut.